Advisor Internet Solutions
Vogelzangstraat 6A - 2222 Heist o/d Berg - Tel: +32 (0)15 24 51 46 - E-mail: advisor@pandora.be
Geen winkel, weinig stock dus GOEDKOPER. Wel perfecte service.

Openingsuren
Enkel op afspraak

Webdesign
Iedere klant is anders. Advisor Internet Solutions heeft ervoor gekozen geen standaard te hanteren, omdat elke klant een andere stijl en opzet vereist. Dit niet alleen omdat elk bedrijf, partikulier of instelling zijn eigen wensen heeft wat betreft de presentatie van hun eigen website, maar ook omdat elke bedrijfstak en elk bedrijf zijn eigen mogelijkheden biedt die we graag willen benutten.

Website's bestaan er in vele gradaties kwa prijs en mogelijkheden.

Een kleine informatieve website is de meest simpele vorm van een website die er bestaat. Doel van deze website is informatie aan de klant aan te bieden op een overzichtelijke manier. Meestal verandert deze informatie niet al te vaak. Het is een kleine website om uw bedrijf op een goedkope manier te promoten via het internet. Dit is de goedkoopste optie. Deze oplossing is reeds te verkrijgen vanaf 250.

Een grote informatieve website is in opbouw hetzelfde als een kleine informatieve website, de site bevat simpelweg meer pagina's. Dit soort website is overigens zeer geschikt om grote hoeveelheden informatie op een overzichtelijke manier te presenteren.

Een grote dynamische website biedt alles wat een statische pagina ook biedt maar met een aantal grote voordelen... Denk hierbij aan een forum (gastenboek), enquetes, etcetera. Bij een dynamische website wordt er dus extra veel aandacht besteed aan de interactie met de gebruiker.

Tenslotte; naast het ontwerpen van nieuwe website's restylen wij ook bestaande website's. Hierdoor kan uw website eens in een nieuw kleedje gestoken worden. Of bent u niet meer tevreden bij uw huidige webmaster dan kan u ook hiervoor terecht bij AIS; wij brengen alle formaliteiten voor u graag in orde zodat u binnen de 24uur weer online bent.

   2005 | Advisor Internet Solutions | Alle prijzen zijn onder voorbehoud en excl. 21 % BTW | Disclaimer |Algemene voorwaarden